Na 32 jaar van gastronomische perfectie en onvergetelijke momenten neemt Bistro Piccolo in Gorinchem afscheid van haar geliefde gasten. Op 31 maart zal Annemarie Klijn officieel de deuren van haar iconische restaurant sluiten, waarmee een culinair tijdperk tot een einde komt.
Bistro Piccolo, ooit gesticht op 1 januari 1990 door Annemarie Klijn, heeft door de jaren heen een onschatbare huiselijke sfeer en een hechte relatie met haar vaste gasten weten op te bouwen. Meer dan slechts een eetgelegenheid, groeide dit culinaire juweeltje uit tot een ontmoetingsplek waar buurtbewoners elkaar dagelijks bijeenkwamen voor een warme kop koffie.
Met een weelderige muzikale ambiance en een authentieke Franse keuken wist Bistro Piccolo zich te onderscheiden. De creatieve inrichting, waar zelfs een oude piano dienst deed als bestekbak, en de onmiskenbare klassieker op de menukaart, de zeetong, vormden slechts enkele hoogtepunten uit de rijke geschiedenis van dit culinaire meesterwerk.
Het besluit om de deuren van Bistro Piccolo te sluiten was voor Annemarie Klijn geen gemakkelijke keuze. Na jaren van intensief werk en toewijding besloot ze op haar eigen tempo afscheid te nemen van haar levenswerk, met de onvermijdelijke steun en dankbaarheid van haar trouwe gasten.
Terwijl Gorinchem door de jaren heen een culinaire evolutie doormaakte en talloze nieuwe restaurants verwelkomde, blijft Bistro Piccolo een legendarische pionier in de culinaire geschiedenis van de stad. Op 31 maart zal het laatste hoofdstuk van dit onvergetelijke culinaire avontuur worden geschreven, met een emotioneel en bijzonder afscheid als passend slotakkoord.
De sluiting van Bistro Piccolo markeert niet alleen het einde van een tijdperk, maar ook het begin van nieuwe herinneringen en culinaire ontdekkingen voor Annemarie Klijn en haar gewaardeerde gasten.