Jeukvrije zomer dankzij deze uitvindingen

Het is zomer en dat betekent helaas dat muggen weer in menig slaapkamer op jacht zijn. In Brabant is er momenteel zelfs een heuse muggenplaag. Het irritante gezoem en de jeuk die al snel volgt, kunnen voor slapeloze nachten zorgen. Het bedrijf TheBugCo heeft enkele veelbelovende oplossingen gevonden.

TheBugBulb is sinds kort verkrijgbaar en zal de Brabanders en de rest van het land uit hun lijden verlossen. Deze gloeilamp is namelijk voorzien van een blauw LED-licht dat muggen en andere vliegende insecten in een bereik van 40m2 aantrekt, om ze daarna te vangen en te doden. De insectenvanger is geheel geluidloos, zodat je in alle rust je benodigde slaapuurtjes kunt pakken. Het lampje is compact en kan daarom prima mee in je vakantiekoffer.

bug-bulb

Eerder verscheen al TheBugWatch, een waterdichte armband die muggen op afstand houdt. Deze gekleurde gadget is er zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zo blijft de hele familie jeukvrij.

TheBugBulb is in twee varianten verkrijgbaar en vanaf 14,99 euro te koop via de webshop. In samenwerking met TheBugCo geeft Nieuws.nl een introductiekorting. Deze is te vinden op www.thebugshop.nl/nieuws